Sponsoren HDF17

Zondag 25 juni 2017: Half Deur Festival

Zondag 25 juni viert Gasselte dat het jaar weer ‘half door’ is met het Half Deur Festival. Het festival, dat goede muziek combineert met een gezellige goederen- en vlooienmarkt, kent een grote aantrekkingskracht in de regio. De 2017 editie pakt uit met country en blues van de gerenommeerde bands Slow Movin’ Outlaws en Tee Ice and the Nice Guys. Entree en parkeren is gratis dankzij de inzet van vele vrijwillers en trouwe sponsoren.

MarktOp de laatste zondag van juni gaat vanaf 11:00 uur het Gasselter Half Deur Festival van start. De gezellige goederenmarkt vormt een lang aaneengesloten lint door het dorp, aangevuld met een gemoedelijke vlooienmarkt.

 

Onderweg vindt men tal van activiteiten op het gebied van cultuur en muziek. Met name rondom de markante muziekkoepel, waar bekende bands als de Slow Movin’ Outlaws en Tee Ice and the Nice Guys worden afgewisseld door lokaal talent In a Heartbeat en Lisa Siekmans. Kinderen worden vermaakt met een draaimolen en ponyritten. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten!

Een bezoek aan het Half Deur Festival kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan circus Bossle dat zijn tenten in Gasselte heeft opgeslagen. Zondag 25 juni start de laatste voorstelling van circus Bossle om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *